Adverteren


Wil jij de bezoekers van InTeylingen iets vertellen over jouw bedrijf, product, evenement of actie? Je kunt op verschillende manieren onder de aandacht komen op onze website.

Premium bedrijfspagina
Zet jouw bedrijf in de spotlight met een premium bedrijfspagina. Je draait dan mee op de carrousel op de homepage en staat bovenin de zoekresultaten in jouw sector. Op de bedrijfspagina kan je de show stelen met eigen afbeeldingen, tekst, jouw automatisch ingeladen Facebookpagina en er is ruimte om bijvoorbeeld een menukaart online beschikbaar te maken. 

Banners op de website 
Er zijn verschillende mogelijkheden en posities op InTeylingen.nl om via een banner de aandacht te trekken. 
We kunnen een kant-en-klare banner inladen of samen met jou een unieke banner maken die aansluiten bij de actie of boodschap die je wilt delen. 

Advertorials 
Een advertentie in de vorm van een artikel staat tussen het nieuws op de homepage en draait mee in de contentagenda. 
Je kunt hier zelf tekst en content voor aanleveren of de redactie van InTeylingen schrijft de advertorial voor je. 

Social media 
Bijna 5.000 mensen, voornamelijk inwoners van Sassenheim, Voorhout en Warmond, volgen ons op social media en via advertising kunnen we dat bereik verveelvoudigen. En daar kunnen we jou(w bedrijf) in mee laten draaien, zodat ook jij onder de aandacht komt van deze mensen. 

  

We denken graag met je mee wat het beste past bij jouw bedrijf of organisatie en het doel wat je wilt bereiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail naar info@inteylingen.nl. 

Deze ondernemers/bedrijven gingen je al voor: