2e Informatieavond Rijnlands Lyceum Sassenheim.


2e Informatieavond  Rijnlands Lyceum Sassenheim. Foto: misign InTeylingen

Dinsdag 21 januari informatieavond voor het tweetalig havo en tweetalig vwo, 19.30 uur voor ouders en leerlingen.

Informatieavond tweetalig havo en tweetalig vwo dinsdag 21 januari 19.30 uur

Groep 8 leerlingen en ouders die geïnteresseerd zijn in tweetalig havo en tweetalig vwo zijn van harte welkom om op deze avond zich te informeren over deze vorm van onderwijs van het Rijnlands Lyceum Sassenheim. De school is vanaf 19.00 uur open voor koffie. Tweetalig onderwijs betekent dat meer dan de helft van de lessen in het Engels wordt gegeven door onze speciaal opgeleide docenten. Hierdoor leren onze leerlingen die taal snel en goed. Daarnaast is er veel aandacht voor internationalisering en Europa. Voor de pauze wordt informatie gegeven, na de pauze kunnen vragen worden gesteld aan een panel van leerlingen die tweetalig onderwijs volgen.

Nieuw: tweetalig havo

Het Rijnlands Lyceum Sassenheim start komend schooljaar met tweetalig onderwijs op de afdeling havo. De school biedt al jaren tweetalig onderwijs op vwo aan. Op veel HBO-opleidingen is een meer dan behoorlijke beheersing van het Engels nodig. Daarom kreeg de school vanuit de (oud-)leerlingen de laatste jaren steeds vaker de vraag om ook tweetalig havo in te voeren.

Los van alle praktische redenen is tweetalig onderwijs gewoon heel mooi en uitdagend onderwijs, waarbij leerlingen ook letterlijk hun eigen grenzen verleggen.

Waar: Rijnlands Lyceum Sassenheim, Van Alkemadelaan 2

Locatie


Rijnlands Lyceum Sassenheim

Middelbare school voor vwo, tweetalig vwo, havo en mavo.

Van Alkemadelaan 2, Sassenheim