60+ daten in de Bollenstreek


60+ daten in de Bollenstreek

Daten 60+ in de Bollenstreek.

Wil je graag je leven delen met een leuke partner?
Iemand ontmoeten waarmee je dingen kunt delen of ondernemen?
Vind je online datingsites niets? Op zoek zijn naar een nieuwe liefde of een goede vriendschap, elkaar ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Het ontmoeten gebeurt aan de hand van korte gesprekken die één op één plaatsvinden. Na ca. 7 minuten wordt er gerouleerd zodat men de kans krijgt om iedereen te spreken, een gezellige manier van mensen rond je eigen leeftijd ontmoeten op een veilige en discrete locatie. Wie weet gaat men aan het einde van de dag naar huis met het telefoonnummer van die aanstaande nieuwe liefde of goede vriend(in).

De bijeenkomst op vrijdag 24 mei is verdeeld in twee groepen:
een groep die date van 13.30 tot 15.30 uur en een groep die date van 19.00 tot 21.00 uur.
Er is gekozen voor twee kleine groepen zodat alle deelnemers de tijd hebben om iedereen te kunnen spreken. 
Om de locatie discreet te houden ontvangt men pas na aanmelding de definitieve locatiegegevens.
Deelname bedraagt € 12,50 per persoon. De betaling wordt voldaan door middel van een automatische incasso.
Aanmelden kan tot 10 mei via de website (onder ‘agenda’) van Welzijn Teylingen: www.welzijnteylingen.nl. Lukt het niet om via de website aan te melden, dan kan dit ook telefonisch via Welzijn Teylingen: 0252 231805.
De groepen worden zoveel mogelijk op elkaar afgestemd betreft leeftijd en een gelijk aantal mannen en vrouwen. Om deze reden is inschrijving geen garantie voor deelname, is deelname niet op volgorde van inschrijving en pas definitief na ontvangst van een bevestiging. 

Wanneer: vrijdag 24 mei 
Wat: spleeddaten 60plussers
Waar: Sassenheim
Prijs: €12.50
Meer informatie: over deze middag/avond contact met Laura Methorst, Welzijnsadviseur van Welzijn Teylingen, tel 0252 231805.
Aanmelden: VOOR 10 mei via de website (onder ‘agenda’) van Welzijn Teylingen: www.welzijnteylingen.nl. Lukt het niet om via de website aan te melden, dan kan dit ook telefonisch via Welzijn Teylingen: 0252 231805. kijk ook op: https://bit.ly/2I1QZ7n