A-Mee-Zing 100 Party!


A-Mee-Zing 100 Party!

6 juli gaat het dak eraf! Samen met een stoet aan Voorhoutse zangers en zangeressen, aangevuld door een band en ondersteund door licht en geluid brengen harmonie, drumfanfare en leerlingen een show die zijn weerga niet kent. 

Het is geen standaard concert, het is geen Proms, het is geen Vrienden van, het is geen Muziekfeest op het Plein, het is geen Toppers-concert: het is een combinatie van dit alles en daardoor zoveel meer.

Natuurlijk staan we heel even stil bij onze verjaardag, maar al snel barst de show los. Eerst krijgen orkest en solisten de gelegenheid om te schitteren, maar de avond eindigt in een geweldige amazing-mee-zing-finale met het allergrootste koor dat in Voorhout ooit op de been is gebracht: het voltallige publiek.

De avond eindigt natuurlijk niet als de finale achter de rug is. Na de show van de muziekvereniging en vrienden zal een naprogramma volgen om deze feestavond gepast af te sluiten. De sporthal gaat open om 20.00 uur en de show begint om 21.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar voor €15,-. Er zijn een beperkt aantal *VIP TICKETS* verkrijgbaar; met deze tickets is er een ontvangst met hapjes en drankjes vanaf 19.30 uur met genodigden op onze 'Pre Party', u krijgt een preview en een kijkje achter de schermen. Beleef dit evenement maximaal als onze VIP gast!


Wanneer: 6 juli 2019
Zaal open: 20.00 uur. Start: 21.00 tot in de late uurtjes

Waar: Sporthal De Tulp, Jacoba van Beierenweg 118A te Voorhout

Entree: € 15.00
Kaarten te koop bij Euronics IJsselmuiden, Primera en Duijnstee Sassenheim en online: www.stceciliavoorhout.nl

Locatie


Sporthal de Tulp

Jacoba van Beierenweg 118a, Voorhout

Organisatie


Muziekverenging St Cecilia

Drumfanfare en muziekvereniging.

@hok, Jacoba van Beierenweg 118 B , Voorhout