*AFGELAST* Inloopspreekuur vrijwilligerswerk


*AFGELAST* Inloopspreekuur vrijwilligerswerk

Ivm de coronamaatregelen is het inloopspreekuur afgelast.  Veel organisaties werken met vrijwilligers, daarnaast zijn er mensen die wel vrijwilligerswerk willen doen maar niet weten wat precies of waar ze moeten starten. Om deze reden organiseert Welzijn Teylingen iedere derde donderdag van de maand het Inloopspreekuur voor Vrijwilligers.

Veel organisaties werken met vrijwilligers, daarnaast zijn er mensen die wel vrijwilligerswerk willen doen maar niet weten wat precies of waar ze moeten starten. Om deze reden organiseert Welzijn Teylingen iedere derde donderdag van de maand het Inloopspreekuur voor Vrijwilligers.

Op donderdag 18 juni inloopspreekuur voor vrijwilligers. Je wordt er persoonlijk geadviseerd,  je kunt vragen stellen over vrijwilligerswerk of samen met de adviseur kijken naar welke vacature het beste bij je past.

Wanneer: donderdag 18 juni van 18.30-19.30 uur AFGELAST

Wat: inloop (informatie over vrijwilligerswerk)

Wie: vrijwilligers of geïnteresseerden

Waar: Bibliotheek Sassenheim, Kerklaan 42

Meer info: klik hier      

Belangrijk! Raadpleeg de site i.v.m. de coronaregels

Wie niet naar het inloopspreekuur kan komen kan een kijkje nemen op de online vrijwilligersvacaturebank. Daarin staan allerlei leuke vacatures van de 200 organisaties die in Teylingen actief zijn. Vrijwilligers kunnen zich aanprijzen door een eigen profiel aan te maken. Zie alle vacatures op:  www.vacaturebankwelzijnteylingen.nl

Locatie


Bibliotheek Sassenheim

Veel meer dan alleen boeken lenen.

Kerklaan 42, Sassenheim

Organisatie


Welzijn Teylingen

Bevordert het welzijn en de zelfredzaamheid van alle inwoners van Teylingen.

J.P. Gouverneurlaan 40 b, Sassenheim