*AFGELAST* Wandelgroep “Stap Mee”


 *AFGELAST* Wandelgroep  “Stap Mee” Foto: Pixabay

Voor de wandelliefhebbers onder ons kunt u bij Seniorenverening Teylingen terecht. Wandelgroep "Stap Mee" organiseert regelmatig een lekkere wandeling in de omgeving.  Om de 14 dagen, in de even weken, op woensdagmiddag vertrekt een groep enthousiaste wandelaars vanaf het Sassennest in park Rusthoff of een ander vertrekpunt in de buurt van Sassenheim voor een wandeling van 5 à 6 kilometer in de omgeving.

Er zal ‘s middags om 14.00 uur worden gestart. Vertrek- en eindpunt, alsmede de route zullen in de uitnodiging worden opgenomen. Wanneer de wandeling om wat voor reden niet door kan gaan, krijgen alle op de deelnemerslijst vermelde personen tijdig een emailbericht daarover. 

De ene keer naar de polder en de andere keer bijvoorbeeld in de woonwijken of bollenvelden. Na afloop van de wandeling drinken de deelnemers een kopje koffie of thee op eigen kosten. Wie zin heeft een keer mee te lopen is van harte welkom. Vooraf aanmelden is wenselijk. 

Seniorenvereniging Teylingen is toegankelijk voor alle 50-plussers in de gemeente Teylingen ongeacht welke levensovertuiging.
Seniorenvereniging Teylingen stelt zich ten doel om voor haar leden en waar relevant voor de andere senioren de zelfredzaamheid van senioren te bevorderen. De vereniging wil senioren zolang mogelijk gezond, actief en betrokken houden bij de maatschappelijke ontwikkelingen en heeft een actieve participatie van de leden in het vaandel staan.

Wanneer: woensdag 1 april, start 14.00 uur

Wat: wandeling van ongeveer 5 km.

Wie: iedere 50+er die van lekker bewegen in de buitenlucht houdt

Waar: nog niet bekend

Kosten: geen

Aanmelden: Theo Witteman email: th.witteman@planet.nl  

Meer info klik hier

Locatie


Park Rusthoff

Het park in Sassenheim met kinderboerderij en paviljoen.

Hoofdstraat 191, Sassenheim

Organisatie


Seniorenvereniging Teylingen

De belangenorganisatie voor 50-plussers in Zuid-Holland.

Kagerdreef 186, Sassenheim