*AFGELAST*Schippertjesdagen-weekend vol nostalgie!


*AFGELAST*Schippertjesdagen-weekend vol nostalgie!

  

Warmondse Schippertjesdagen 2020

Helaas hebben wij moeten besluiten dat de 30ste editie van de Warmondse Schippertjesdagen, dit jaar op 11, 12 en 13 September, niet door kunnen gaan.

De Corona Crisis met de daarbij behorende richtlijnen van het RIVM maken het niet mogelijk om het evenement te organiseren en tegelijkertijd de gezondheid en veiligheid te waarborgen van alle schippers, gasten, vrijwilligers en onszelf.

Deelnemers en bezoekers van de Warmondse Schippertjesdagen komen uit verschillende delen van het land en we kunnen daarnaast het evenement niet inrichten naar de 1,5 meter regels die dan ook nog van kracht zullen zijn.

Wij gaan er de komende tijd van alles aan doen om de 30ste editie van dit mooie nautische evenement in 2021 alsnog te kunnen organiseren.

We hopen jullie dan allemaal te mogen ontvangen in goede gezondheid.

Het bestuur van de Warmondse Schippertjesdagen

 

AFGELAST - Er is weer van alles te doen tijdens dit nautische evenement. Stoomschepen, opduwers, nostalgische sleepboten en vele andere traditionele schepen zijn dit weekend te bewonderen. Niet alleen op het water maar ook aan de kade. Het programma staat bomvol leuke activiteiten zodat de bezoekers een weekend lang hun hart op kunnen halen.  

Een feesttent met terras, oude ambachten, diverse zeemans- en shantykoren, 30 nautische kramen en klassieke scheepmotoren vormen het decor van deze bijzondere lokale gebeurtenis, de vele (spectaculaire) activiteiten op het water nog daargelaten.

Het programa volgt zodra dit bekend is. Afgelast.

Organisatie


Stichting Warmondse Schippertjesdagen

De kracht achter de jaarlijkse Warmondse Schippertjesdagen.

Ganzewei 212, Warmond