Boekpresentatie "De Stroopwafelshop"


Boekpresentatie Foto: bingimages

Kom zaterdag 18 januari een gratis stroopwafel halen om het verschijnen van het boek "De Stroopwafelshop" te vieren samen met de schrijfster Astrid Harrewijn

Over het boek: Een jonge vrouw gooit haar leven over een totaal andere boeg en moet daarbij de nodige obstakels overwinnen.
De ouders, vriend en beste vriendin van Suze nemen het haar niet in dank af als ze spontaan ja zegt tegen een bizarre uitdaging. Samen met nog twee vrienden uit haar studententijd doet ze mee aan een wedstrijd van de Stroopwafelfabriek: wie maakt in één jaar de meeste winst met een koffietentje waar de stroopwafels vers worden gebakken? De hoofdprijs is honderdduizend euro, de verliezers zijn slechts een ervaring rijker. Suze gaat het in New York proberen, haar vrienden gaan naar respectievelijk Rome en Parijs.
Nog voordat ze in het vliegtuig stapt heeft Suze al spijt van deze ondoordachte actie, en als ze door een taxichauffeur in het upcoming maar nog behoorlijk criminele Bushwick, Brooklyn, wordt afgezet, zakt de moed haar al helemaal in de schoenen.
Suze heeft haar leven tot nu toe beschouwd als een fijn verblijf in de ballenbak, maar het leven in Bushwick is rauw, eenzaam en vol heimwee. Gelukkig krijgt ze hulp van vier Mexicanen die haar koffietentje verbouwen, wordt ze gesteund door de kleurrijke buurtbewoners die dagelijks hun kopje koffie drinken aan de bewonerstafel en vindt ze troost bij haar oppashond. Maar is dat genoeg om de hoofdprijs te winnen?

Over de auteur: Astrid Harrewijn (1963) is een Nederlandse schrijfster. Zij studeerde rechten en was daarna werkzaam als vertaalster. In het voorjaar van 2006 deed ze mee aan de Jill Mansell-schrijfwedstrijd, georganiseerd door het weekblad Flair en Uitgeverij Sijthoff. Haar manuscript werd uit meer dan honderd inzendingen gekozen als leukste roman. Later in 2006 werd haar winnende inzending gepubliceerd als de roman Ja kun je krijgen. Haar boeken zijn in te delen in het genre chicklit: romantische en grappige feel good-verhalen.

Wanneer: zaterdag 18 januari
Waar: Boekhandel Wagner, Hoofdstraat 181 Sassenheim
Wat: Boekpresentaie "De Stroopwafelshop" van Astrid Harrewijn
Voor wie: Iedereen die van een stroopwafel wil smullen .Kom je gezellig op de koffie met Astrid Harrewijn en praten over haar nieuwe boek
Kosten: gratis
Aanmelden: Plezierig even te weten dat je komt. Meld je je even? kan via de sociale media, in de winkel of HIER
Parkeren: Gratis parkeren voor de winkel

Locatie


Boekhandel Wagner

Boekhandel, kantoorboekhandel, Wagners Italiƫ & Escaperoom Sassenheim.

Hoofdstraat 181, Sassenheim