Carnavalsoptocht Voorhout


Carnavalsoptocht Voorhout Foto: cv. de Bokken

Zaterdag 02 maart trekt de grootste carnavals- optocht van Teylingen weer door de straten van Bokkendorp.

De optocht wordt uiteraard weer ondersteund met heel veel muziek. In de optocht horen we Mavileo uit Leimuiden en natuurlijk onze eigen St. Cecilia. Ook naafloop van de optocht zullen in de verschillende horecagelegenheden de muzikale noten nog klinken ter opluistering van het altijd gezellige optochtfeest!

Wanneer: zaterdag 02 maart 14.00 uur

Waar: Herenstraat in Voorhout

Opstelplaats: Pr. Bernardstraat

Route optocht: Pr. Bernardstraat, Herenstraat, Prof. Nolenslaan, Dr. Schaepmanlaan, Ter Haar Romenystraat, Boerhaavestraat, Herenstraat, Beatrixstraat, Julianalaan, Emmastraat, Oranje Nassaulaan terug naar de Prins Bernardstraat.

Oproep aan alle Bokkendorpers: komt allen kijken of, nog beter, bouw of knutsel met vrienden of familie zelf ook een leuke creatie in elkaar en doe mee! Meedoen is echt nog leuker dan kijken.

Goed om te weten als je meedoet met de optocht: tijdens de optocht is er een onpartijdige jury aanwezig om alle creaties te beoordelen. Er zal gejureerd worden in 4 groepen, waarbinnen 5 prijzen te verdelen zijn: Individuen; Kleine groepen; Grote groepen; Wagens. De jury zal tijdens de optocht de winnaars bekend maken door ze een bord om te hangen. 

Prijsuitreiking: De prijs- uitreiking is voor individuen en grote groepen in Restaurant Boerhaave en voor kleine groepen en wagens in de grote zaal van Cheers.

Natuurlijk is er ook dit jaar weer voor de deelnemende kinderen een lekkere traktatie, die vlak bij het einde van de optocht uitgedeeld zal worden.

Om het allemaal extra gezellig te maken vragen wij aan de bewoners langs de route de vlag uit te hangen.

 

Locatie


Carnavalsvereniging De Bokken

Sinds 1972.

, Voorhout