Dinsdagavond-concert St. Cecilia


Dinsdagavond-concert St. Cecilia Foto: Harmonieorkest St. Cecilia

Het harmonieorkest van St. Cecilia uit Voorhout geeft op dinsdag 8 oktober een concert in jongerencentrum @Hok. Samen met de Bollenband zullen zij zorgen voor een gezellige avond uit.

Het harmonieorkest heeft een aantal jaren geleden een oude traditie weer leven ingeblazen, maar deze keer met een leuke twist. St. Cecilia zal zorgen voor vrolijke, lekker in het gehoor liggende muziek. Alleen vrolijke muziekstukken staan op het programma en ook wordt er samengewerkt met presentator/zanger Kees-Jan Visser.

Tijdens dit concert zullen er ook gast-dirigenten voor het harmonieorkest verschijnen. Deze speciaal uitgekozen zeer gedreven muzikanten zullen proberen om een muziekmars te dirigeren. Hopelijk letten de muzikanten goed op, want deze dirigent zal de muziek anders aangeven dan de vaste dirigent Paul Martens.

De Bollenband, de muziekgroep van Stichting de Zevensprong uit Sassenheim zal deze avond twee keer een blok nummers laten horen, deze speciale muzikanten spelen op stokjes, belletjes en verschillende soorten trommels.

Wanneer: dinsdag 8 oktober, aanvang is om 19.30 uur en duurt tot 21.15 uur. Om 20.15 uur is de pauze, er is dus ook mogelijkheid om een half concert te beluisteren.

Wat: gevarieerd concert met vrolijke muziek en gastdirigenten

Wie: iedereen die dit feest mee wil maken

Waar: Jongerencentrum @Hok, Jac. van Beierenweg 118B in Voorhout

 

 

Locatie


Ex-voto / @Hok

Jongerencentrum.

Jacoba van Beierenweg 118B, Voorhout

Organisatie


Muziekverenging St Cecilia

Drumfanfare en muziekvereniging.

@hok, Jacoba van Beierenweg 118 B , Voorhout