Expositie in Het Oude Raadhuis van Warmond


Expositie in Het Oude Raadhuis van Warmond

Marie-José Roosen en Mieneke Hofman  exposeren in Het Oude Raadhuis van Warmond.

Marie-José Roosen exposeert met textiele sculpturen genaamd “strange matters”. Aanvankelijk opgeleid als docent handenarbeid volgde zij later  de modeacademie Rotterdam waarna ze ook nog afstudeerde als holistisch beeldend kunstenaar aan de vrije academie Het Pad. Haar serie ontroerende sculpturen “strange matters” zijn ontstaan vanuit intuïtie en bestaan voornamelijk uit wol en oude huiden, gecombineerd andere vindsels. Haar inspiratie: “fear makes the world go round”
website: www.mariejoseroosen.nl

Mieneke Hofman exposeert geschilderde landschappen . Zij volgde haar opleiding aan de kunstacademie Haarlem/Leiden. In haar schilderijen van het Waddengebied laat zij zich inspireren door het kleurenspel en schildert in de traditie van het impressionisme en expressionisme met uitstapjes naar het semi-abstracte. Haar boek “het landschap en de mens” ligt ter inzage bij de expositie.
website: www.mienekehofman.nl

Wanneer: Vanaf woensdag 12 juni tot en met zondag 14 juli 
Wat: expositie van Marie-José Roosen en Mieneke Hofman  
Waar: in Het Oude Raadhuis van Warmond. 
Meer informatie: De opening van hun tentoonstelling is op zondag 16 juni om 16.00 uur.
De galerie is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 15 tot 17 uur, op zaterdag van 11 tot 17 uur en op zondag van 13 tot 17 uur.
Tijdens de expositie zijn er twee markten: op 16 juni de textielmarkt en op 7 juli de curiosamarkt op deze dagen is de galerie vanaf 11u geopend.

Locatie


Het Oude Raadhuis van Warmond

Galerie.

Dorpsstraat 36, Warmond