Flower Science congres: Big Data, Smart Business


Flower Science congres: Big Data, Smart Business Foto: logoFlowerScience

Op 11 december a.s. vanaf 15.30 uur organiseert Flower Science samen met Greenport Duin- en Bollenstreek een congres voor de bollen- en de sierteelt.

Big Data, Smart Business; om dit thema draait het Flower Science Congres.|
Onderzoekers en ondernemers zoeken naar de beste oplossingsrichtingen om de kapitaalintensieve bollenteelt te combineren met de modernste technologieën. Denk aan: precisielandbouw al dan niet met inzet van visiontechnieken, robotica, kunstmatige intelligentie en big data. Hierbij wordt gebruik gemaakt van datamanagement, zowel op het veld als bij het verwerken en bewaren van bloembollen in de schuur.
De eindgebruiker verwacht dat in de hele keten de kwaliteit van het product te traceren is. Welke technieken helpen daarbij? Wat wil je wel delen en welke informatie houd je liever voor jezelf? En wat weet iedereen eigenlijk toch al van je? Hierbij het het volledige programma van de middag.
De inloop is vanaf 15.00 uur en het programma start om 15.30 uur. Locatie is Floralis Lisse, Floralisplein 69, 2161 HX Lisse. De bijeenkomst duurt tot 19.30 uur inclusief de traditionele stamppot maaltijd.

BELANGRIJK:
Aanmelden is verplicht, maar niet vrijblijvend. Laat bij de inschrijving wel weten of u mee wilt eten. klikhier

 
Wanneer: woensdag 11 december vanaf 15.00 uur en het programma start om 15.30 uur
Wat: congres voor de bollen- en de sierteelt.
Waar: Floralis Lisse, Floralisplein 69, 2161 HX Lisse
Meer informatie & Aanmelden: Laat bij de inschrijving wel weten of u mee wilt eten. klikhier