Gratis voetballen bij R.K.V.V. Teylingen


Gratis voetballen bij R.K.V.V. Teylingen

Op zoek naar een veelzijdige teamsport? Kom dan gratis kennismaken met voetbal bij R.K.V.V. Teylingen! Wij organiseren namelijk in samenwerking met De Combibrug  op 4 woensdagmiddagen leuke voetbaltrainingen.

Loopt uw kind altijd met een bal aan de voet, wil hij (of zij!) een keertje kijken of voetbal echt leuk is, of vindt uw kind het gewoon gezellig om een aantal keer mee te doen, dan is hij/zij van harte welkom!

De trainingen zijn bedoelt voor kinderen die dit schooljaar in groep 1, 2, 3 of 4 van de basisschool zitten en zijn op woensdag 22 mei, 29 mei, 5 juni en 12 juni van 16.30 tot 17.30 uur. En dat wordt niet zomaar een uurtje voetballen, want de trainingen worden geleid door niemand minder dan Laurens Mouter, voormalig hoofdtrainer van het eerste elftal van Teylingen. 

Deelname aan deze woensdag-trainingen is zoals gezegd gratis en geheel vrijblijvend. Al weten we bijna zeker dat je graag bij deze leuke vereniging wil horen als je er eenmaal kennis mee gemaakt hebt.

Wilt u eerst meer informatie over onze gezellige vereniging? Neem dan eens een kijkje op onze website: www.rkvvteylingen.nl of volg ons op Facebook

Wanneer: woensdag 22 mei, 29 mei, 5 juni en 12 juni van 16.30 tot 17.30 uur. 

Wat: gratis woensdagmiddag trainingen

Wie: basisschoolleerlingen uit de groepen 1,2,3 en 4

Waar: R.K.V.V. Teylingen, Roodemolenweg 8, 2171 AX in Sassenheim

Aanmelden :  gaat via de Combibrug (www.combibrug.nl)

Meer info:  Sandra van Vliet: jeugdsecretaris@rkvvteylingen.nl

 

 

 

Locatie


R.K.V.V. Teylingen Voetbal

RKVV Teylingen werd opgericht op de gedenkwaardige 6e juni 1924.

Roodemolenweg 8, Sassenheim