het Jaarlijkse Vrijwilligersfeest


het Jaarlijkse Vrijwilligersfeest

Donderdag 12 december organiseert Welzijn Teylingen in samenwerking met de Gemeente Teylingen het jaarlijks terugkerende Vrijwilligersfeest.

De gemeente is ontzettend blij met de inzet van vrijwilligers en inwoners. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan de samenleving en zijn daardoor onmisbaar. Deze waardering wordt onder andere getoond door uitreiking van De Teylinger Trofee tijdens het jaarlijkse vrijwilligersfeest.Vrijwilligers van vrijwilligersorganisaties, stichtingen en verenigingen, maar ook vrijwilligers van buurinitiatieven zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen.

Het hele jaar zijn vrijwilligers actief, vaak met veel liefde voor hun organisatie en voor de inwoners van Teylingen. De gemeente Teylingen waardeert deze inzet, want hierdoor is er veel mogelijk op het gebied van sport, kunst en cultuur, onderwijs, jongeren, welzijn of zorg. Deze waardering willen de Gemeente en Welzijn Teylingen graag laten blijken met het jaarlijkse Vrijwilligersfeest. Op donderdag 12 december van 17 uur tot 19 uur bij  Cheers!, Herenstraat 106 Voorhout

Tijdens deze avond geniet men niet alleen van gezelligheid met een hapje en een drankje, maar wordt ook de winnaar bekend gemaakt van de Teylinger Trofee 2019. Uit de drie winnaars van het hele jaar wordt één winnaar gekozen als het beste vrijwilligersinitiatief van 2019. Zij ontvangen een trofee en een mooi geldbedrag uit handen van wethouder Arno van Kempen.

Wie vrijwilliger is bij een organisatie, stichting of vereniging in Teylingen of als vrijwilliger zelf een vrijwilligersinitiatief heeft opgezet is van harte welkom. Vooraf aanmelden is nodig i.v.m. het beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan via de Vrijwilligersacademie Bollenstreek: www.vrijwilligersacademiebollenstreek.nl.

Voor vragen en informatie over deze avond kan men contact opnemen met Welzijn Teylingen door te bellen naar: 0252 231805 of door een mail te sturen naar: info@welzijnteylingen.nl.

Locatie


Cheers!

Koffie, drinks, diner, trouwerijen en (bedrijfs)feesten.

Herenstraat 106, Voorhout

Organisatie


Welzijn Teylingen

Bevordert het welzijn en de zelfredzaamheid van alle inwoners van Teylingen.

J.P. Gouverneurlaan 40 b, Sassenheim