Kuipzwammen 2019


Kuipzwammen 2019

Het licht gaat uit en de spot aan: daar komen de Kuipzwammers, Ben jij er klaar voor?

Sinds jaar en dag is het Kuipzwammen hét carnaval evenement van CV De Bokken waar Voorhout voor in de rij staat. Zo'n twee weken voor de carnaval staan er ca 6 zwammers in die enige echte grote ton om alles wat zich in Voorhout afspeelt van een lach te voorzien.

In 12-15 minuten nemen de zwammers u mee in hun eigen 'zwam' waarin menig gebeurtenis uit het dorp de revue passeert. Alles met een herkenbare knipoog en een flinke dosis humor.  

Om de kwaliteit van het kuipzwamevenement te waarborgen is in september 2015 het kuipzwamgilde opgericht. In dit gilde komen oude en potentieel nieuwe kandidaten een aantal keer per jaar bijeen. In dit verband wordt de line-up voor het komende jaar bepaald. Het betreft een dynamische samenstelling waarvoor iedereen van harte uitgenodigd is.

Bekendmaking wie er in de kuipplaats neemt volgt later

De volgende zwammers verschijnen in de ton(in willekeurige volgorde):

De organisatie van het kuipzwamevenement is in handen van CV de Bokken, het kuipzwamgilde verzorgt de ‘inhoud’ (zwammers).

Wanneer: zaterdag 16 februari, aanvang 20.00 uur - zaal open 19.00 uur

Waar: Teylingen college KTS, Leidsevaart 4, Voorhout

Entree: kaarten alleen in de voorverkoop verkrijgbaar  op 01 februari, 19.00 uur in Kantine van V.V. Foreholte, Spoorlaan in Voorhout

 

Locatie


Teylingen College KTS

Vakgericht VMBO school; vmbo basis, kader en technomavo.

Leidsvaart 4, Voorthout

Organisatie


Carnavalsvereniging De Bokken

Sinds 1972.

, Voorhout