Lezing Bert Erwich over boek 'De Dialogen'.


Lezing Bert Erwich over boek 'De Dialogen'. Foto: boekhandelWagner

Op donderdag 16 januari presenteert Bert Erwich zijn boek om 19.30 uur bij boekhandel Wagner in Sassenheim. Wilma van der Hoorn interviewt Bert Erwich over zijn boek 'De Dialogen'.

Over het boek: In zijn boek De Dialogen heeft hij die aanpak toegepast. De dialogen, de serieuze zaken, heeft hij verpakt in een verhaal, de luchtige zaak. Het verhaal gaat over de avonturen van een jonge vrouw - een ouderwets meisje, zoals ze zichzelf noemt – en verschillende visies op persoonlijke en maatschappelijke problemen zoals geluk, relaties, de goede samenleving. Deel 1 is eigenlijk het startschot en de aanloop en moet naar meer smaken.
Over de auteur: Bert Erwich studeerde sociale geografie aan de UvA, was een jaar leraar aardrijkskunde op Leeuwenhorst in Noordwijkerhout en heeft zijn verdere werkzame leven geschreven bij de uitgever VNU en het Centraal Bureau voor de Statistiek. In zijn vrije tijd schreef en schrijft hij brieven aan vriendinnen en vrienden. Hij probeert daarin luchtige zaken serieus te behandelen en serieuze zaken luchtig.

Boekenliefhebster Wilma van Hoorn voelt in een vraaggesprek Bert aan de tand over zijn boek. Minder over de inhoud en meer in de trant van: Waarom dit boek? Waarom heb je voor die vorm gekozen? Wat is de boodschap? En nog veel meer vragen, die u natuurlijk ook mag stellen.

Wanneer: donderdag 16 januari 19.30 uur, Het interview vangt aan om 19.30 uur. Koffie en/of thee staat klaar vanaf 19.15 uur
Wat: Bert Erwich presenteert zijn boek: "de Dialogen"
Waar: Boekhandel Wagner, Hoofdstraat 181 Sassenheim
Kosten: €5,00
Aanmelden: Aanmelden kan via de Wagner Boekapp, in de winkel. of HIER
Parkeren: Gratis parkeren voor de winkel

 

Locatie


Boekhandel Wagner

Boekhandel, kantoorboekhandel, Wagners Italiƫ & Escaperoom Sassenheim.

Hoofdstraat 181, Sassenheim