Literaire lunch Nino Haratischwili


Literaire lunch Nino Haratischwili Foto: boekhandelWagner

Nino Haratischwili brengt een bezoek aan boekhandel Wagner in Sassenheim op vrijdag 8 november om 13.00 uur. 

Naar aanleiding van 'De kat en de generaal', de nieuwe roman van de schrijfster van Het achtste leven (voor Brilka) bezoekt zij Nederland en Vlaanderen van 2 tot en met 10 november. Een grote eer om haar te mogen ontvangen. Voor een select gezelschap organiseert uw boekhandel een literaire lunch. Wilt u hierbij zijn? Meldt u zich dan snel aan.
Voor dit boek dook Nino Haratischwili wederom in de geschiedenis, ditmaal die van Tsjetsjenië. Het was de moord op de Russische journaliste Anna Politkovskaja, samen met het waargebeurde verhaal over een Russische legereenheid op verlof in een afgelegen Tsjetsjeens dorp, die haar op het spoor bracht.
Over de auteur:
Nino Haratischwili (1983, Tbilisi) is romancier, toneelschrijver en regisseur. Ze is thuis in twee talen, schrijft sinds haar twaalfde zowel in het Duits als in het Georgisch. Van haar vorige boek, Het achtste leven (voor Brilka) werden in Nederland 65.000 exemplaren verkocht. De kat en de generaal stond op de shortlist van de Deutscher Buchpreis.
Literaire Lunch:
Aanvang lunch is om 13.00 uur, vooraf te voldoen in de winkel of online.
Kunt u niet met ons lunchen, maar wilt u haar wel ontmoeten
en een gesigneerd exemplaar ontvangen, vanaf 14.15 uur zal Nino in de gelegenheid zijn uw exemplaar te signeren. Aanmelders krijgen voorrang!

Wanneer: vrijdag 8 november lunch 13.00 uur, signeren 14.15 uur
Waar: Boekhandel Wagner, Hoofdstraat 181 Sassenheim
Parkeren: Gratis parkeren voor de winkel 
Aanmelden: klikhier
K
osten: lunch €12,50

Locatie


Boekhandel Wagner

Boekhandel, kantoorboekhandel, Wagners Italiƫ & Escaperoom Sassenheim.

Hoofdstraat 181, Sassenheim