Meet & Greet OnneDi bij boekhandel Wagner


Meet & Greet OnneDi bij boekhandel Wagner Foto: boekhandelWagner

Meet & Greet met Dionne Slagter, ter promotie van haar boek.

OnneDi (pseudoniem van Dionne Slagter) is geboren in 1990
en is een Nederlandse youtuber èn vlogster.
Ze heeft 844.000 abonnees en 655.000 volgers op Instagram. 
In juni 2014 opende Slagter kanaal "OnneDi". Ze werkt samen met andere youtubers zoals Furtjuh, Dylan Haegens en Kalvijn. Een bekende serie op haar kanaal is Leuk of Meuk, waarin ze speelgoed en gadgets beoordeelt. In 2016 bracht Slagter onder haar pseudoniem OnneDi hier een gelijknamig boek over uit.
In 2016 speelde Slagter in de film Kappen! en in 2017 in de films De familie Slim en 100% Coco. Voor de laatst genoemde film heeft Slagter de titelsong ingezongen. Tevens was ze dit jaar te zien in de televisieseries SpangaS en Dare en was ze te horen als stemacteur in de film The Boss Baby en Showdogs. Slagter had tot begin 2017 een relatie met NPO 3FM-dj en youtuber Kaj van der Ree.
Sinds maart 2018 was Slagter zeven weken lang te zien in het zangprogramma It Takes 2, in een poging haar zangcarrière nieuw leven in te blazen. Ze belandde in het team van Marcel Veenendaal en wist uiteindelijk de finale te winnen. Op 11 november 2018 hield ze haar eerste eigen concert in De Melkweg in Amsterdam.
In 2019 was Slagter te zien als een van de 100-koppige jury in het televisieprogramma All Together Now. Tevens was Slagter in 2019 een van de deelnemers van het twintigste seizoen van het RTL 4-programma Expeditie Robinson,
zij viel als vierde af en eindigde op de 17e plaats.
Een van de grootste YouTubers van Nederland: OnneDi heeft een boek vol toffe DIY’s uitgebracht.
OnneDi houdt van zingen, gek doen, speelgoed, vloggen en álles wat met creativiteit te maken heeft. Haar favoriete feestdag? Halloween! Haar favoriete seizoen? De winter! Een boek vol griezelige én winterse ONNEDIY's kon dus niet uitblijven! Een unicorn pompoen, een foute kersttrui en een bekerhouder: het komt allemaal voorbij! En verder  heel veel leuke weetjes en feitjes over OnneDi!

Wat: Meet & Greet met Dionne Slagter
Wanneer/Tijd: zaterdag 9 november 13.00 uur – 14.00 uur.
Locatie: Boekhandel Wagner, Hoofdstraat 181, Sassenheim.
              Gratis parkeren voor de winkel.
Toegang: Gratis, aanmelden in de winkel, online (www.wagneronline.nl)
of via de Wagner Boeken App (downloaden via www.readr.nl – Sassenheim/Wagner)

Locatie


Boekhandel Wagner

Boekhandel, kantoorboekhandel, Wagners Italiƫ & Escaperoom Sassenheim.

Hoofdstraat 181, Sassenheim