Met koffie, thee, taart en goed gesprek


Met koffie, thee, taart en goed gesprek Foto: boezemcafe.nl

Voor vrouwen die geraakt zijn door borstkanker

Het Boezemcafé wil ruimte bieden aan vrouwen die geraakt zijn door borstkanker. 

Het pop-up café is een plek waar vrouwen op een open en vrije manier met elkaar een gesprek kunnen hebben over borstkanker en de gevolgen daarvan in de meest brede zin. Hier kunnen ze elkaar vragen stellen en elkaar helpen met raad en soms met daad.
Voel je welkom en gesteund, bezoek het Boezemcafé alleen of met je (boezem)vriendin.

Twee vrouwen, twee praktijken, één doel
Het Boezemcafé is een initiatief van Jacqueline Eenens (coach bij borstkanker) en Jacqueline van Heteren (schoonheidsspecialiste en masseuse). Beiden hebben een eigen praktijk met de vrouw in de hoofdrol. Beiden hebben in hun professionele en persoonlijke leven ervaring met vrouwen die geraakt zijn door borstkanker. In hun praktijken bieden zij troost, liefde en ondersteuning met aandacht en aanraking.

Het Boezemcafé is een verlengstuk van hun aandacht en aanraking met slechts één doel: kracht, liefde, plezier, verdriet, verhalen, tips en ervaringen delen én vermenigvuldigen.

Lichtvoetig en serieus | ontmoetingen | een lach met ruimte voor een traan | antwoorden op vragen | delen van ervaringen en anekdotes | vieren van het leven

Met koffie, thee, taart en goed gesprek
Het pop-up café is gevestigd op de Herenweg 101 in Warmond. Je kunt gewoon binnenlopen. Het hekje en de deur staan open! Aanmelden voor Het Boezemcafé mag, maar hoeft niet.