Open Huis Het Gastenhuis Warmond


Open Huis Het Gastenhuis Warmond

Het afgelopen jaar heeft het historische St. Liduina in Warmond haar mooie symmetrische vorm weer teruggekregen. Achter de gerenoveerde gevels wordt nu de laatste hand gelegd aan de twee huizen die samen Het Gastenhuis Warmond vormen. Elk huis biedt vanaf 1 maart een warm thuis aan circa 20 mensen met dementie. Natuurlijk laten we iedereen graag zien hoe mooi Huize St. Liduina geworden is.

Daarom organiseren wij op zondag 17 februari tussen 11.00u en 15.00u een open huis. Wij ontvangen u samen met onze twee teams in de sociëteit die beide huizen verbindt en geven de hele middag rondleidingen door beide huizen. Ook Annemieke Bambach en Clasien Schakenraad, initiatiefnemers en directie van Het Gastenhuis, zijn aanwezig. Rond 12.00u is er een officieel moment in het bijzijn van wethouders Bas Brekelmans en Arno van Kempen.

U hoeft zich voor dit Open Huis niet aan te melden en kunt binnenlopen wanneer u dit het beste schikt. Koffie en thee staan voor u klaar. Petra Luttekes en Peter Hulsen zien uit naar uw komst!

NOG ENKELE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR
Op dit moment zijn er nog slechts enkele appartementen beschikbaar. Heeft u interesse in een woonplek? Laat het ons weten via warmond@hetgastenhuis.nl of 06 - 83 84 09 32. Wij maken dan een (vrijblijvende) afspraak voor een kennismaking.

Meer informatie over Het Gastenhuis Warmond: https://bit.ly/2Seywq8