Pop-Up Leeskring Het zwijgen van Maria Zachea


Pop-Up Leeskring Het zwijgen van Maria Zachea Foto: Google Maps

Tijdens deze eenmalige pop-up leeskring op 26 november van 20.00-21.30 uur in de bibliotheek van Sassenheim wordt het boek Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer besproken onder begeleiding van Dorine Meijer collectiespecialist bij Bibliotheek Bollenstreek.

Het zwijgen van Maria Zachea is het boekengeschenk voor leden van de Bibliotheek tijdens Nederland Leest. Dit boek gaat over een herkenbare geschiedenis van een groot, katholiek gezin in tijden die razendsnel veranderden. Judith Koelemeijer schreef bovendien een eigentijds verhaal van twaalf broers en zussen die samen moeten beslissen over leven en dood van hun stille moeder en daarbij angstvallig proberen de harmonie te bewaren.

Binnen de Bibliotheek Bollenstreek zijn een aantal leeskringen actief. Voor degene die het leuk lijkt om samen over een gelezen boek te praten, leeservaringen te delen en meningen uit te wisselen is dit een uitgelezen kans om sfeer te proeven tijdens deze Pop-up leeskring.

Deelname kost €5,00 voor leden en €6,50 voor niet leden. Kaarten zijn te koop via de www.bibliotheekbollenstreek.nl/nederlandleest.

Locatie


Bibliotheek Sassenheim

Veel meer dan alleen boeken lenen.

Kerklaan 42, Sassenheim