Sportcafé Teylingen - The Bassets in de spotlights


Sportcafé Teylingen - The Bassets in de spotlights

Tijdens de bijeenkomst wil Rugbyclub The Bassets een lans breken voor het breder opleiden van de jeugdleden. Rugbycoach Martin Slagt geeft een presentatie over het organiseren van meerjaren opleidingsplannen en het breed opleiden van jeugd. Aan bod komt onder andere het Athletics Skills Model (ASM).

Het ASM, bij Ajax ontwikkeld door onder andere René Wormhoudt, stimuleert het bewegen in de breedst mogelijke manier.
Voor een gezonde en kwalitatieve ontwikkeling is het goed om zo veel mogelijk verschillende basisvaardigheden binnen sporten, spelvormen, oefenvormen en activiteiten te doen. Dit zorgt voor betere prestaties, minder blessures, meer creativiteit en meer plezier in sport en bewegen. Zowel voor kinderen als volwassenen!

Vanuit The Bassets is een initiatief gestart om regionale, jeugdige sporters de gelegenheid te geven hun ontwikkeling te stimuleren, geïnspireerd op de ASM-principes.  Kijk voor meer informatie op www.athleticskillsmodel.nl.

Voorafgaand vertelt het bestuur van The Bassets over hun club, die ook volop in beweging is.
Het 40-jarig jubileum wordt gevierd en afgelopen seizoen werden de Bassets dames voor het eerst in geschiedenis landskampioen.

Wanneer: woensdag 22 mei om 17.45 uur aanwezig, aanvang 18.00 uur

 

Wie: belangstellenden

Waar: in het clubgebouw van RC The Bassets,  Vijfmeiweg 37a in Sassenheim. 

 

Organisatie: Stichting Sport Promotie Teylingen

Het Sportcafé Teylingen wordt mede mogelijk gemaakt door: van Velzen accountants & adviseurs De Jonge Deut Finance ontwerpburo grafiKa Fysiotherapiepraktijk J.F. de Muinck Karin van de Water Coaching & Training That’s Lease Ondernemersfonds Teylingen

Locatie


Rugbyclub The Bassets

Eén van de grootste rugbyclubs in Nederland.

Vijfmeiweg 37a, Sassenheim

Organisatie


Sportcafé Teylingen

De Plek waar sport, bedrijfsleven, politiek en media elkaar ontmoeten.

Wasbeeklaan 3, Warmond