Winterconcert Zanggroep Cantabile in Voorhout


Winterconcert Zanggroep Cantabile in Voorhout

Op dinsdag 17 december 2019 geeft Zanggroep Cantabile haar jaarlijkse winterconcert in De Kleine Kerk aan de Dr. Aletta Jacobslaan 9 in Voorhout. 

Ook dit jaar heeft het koor een aansprekend programma samengesteld. Voor de pauze bekende musicalsongs, evergreens en populaire liederen. Zo hoort u Amazing Grace, Can’t help falling in Love, Thank You for the Music en Halleluja. Na de pauze wordt een aantal kerstliederen gezongen, zoals Joy tot he World, It came upon the Midnight Clear en Son of Mary. Het koor staat onder leiding van Kasia Predcieczenska. Zij begeleidt het koor op de piano.

De koperblazers Jos Hoek en Hans Dekker verzorgen de traditionele muzikale opluistering. Zij brengen eveneens een solo ten gehore. Dit jaar wordt evenals vorig jaar een deel van de liederen begeleid door orgelspel. Maciej Wierzcholowski bespeelt het orgel. Ook hij speelt een solo.

Traditiegetrouw is er in de pauze Glühwein en worden er na afloop van het concert heerlijke mandarijntjes aangeboden. Wij zien u graag op 17 december!

Wanneer: dinsdag 17 december aanvang 20.15 . De zaal gaat om 19.45 uur open

Wat: Winterconcert door Zanggroep Cantabile

Waar: De Kleine Kerk, Dr. Aletta Jacobslaan 9 in Voorhout

Toegang: GRATIS

Heeft u van het concert genoten? Dan is uw gift aan de uitgang welkom.

Locatie


De Kleine Kerk

Protestantse Gemeente.

Dr. Aletta Jacobslaan 9, Voorhout

Organisatie


Zanggroep Cantabile

Zanggroep.

repetitielocatie De Achtbaan, Voorhout