Samen voor de beste zorg. — Simon Smitweg

ActiVite


95%

Welkom in AgnesStaete

In een mooi gebouw aan de Kerkweg in Voorhout, midden in het centrum, vindt u verpleeghuis ActiVite AgnesStaete. Een woonservicecentrum met zorgappartementen en groepswoningen waar de kwaliteit van leven centraal staat. Wonen en zorg afgestemd op úw wensen en behoeften, vastgelegd in een zorgleefplan.

Naast wonen is er in het gebouw ook ruimte voor diverse vormen van welzijn, zoals een supermarkt, een bank en culturele en welzijnsinstellingen. Dit zorgt voor levendigheid en contact met de buitenwereld. Er worden diverse activiteiten georganiseerd waar zowel bewoners als senioren uit de hele streek gebruik van kunnen maken.

Wat anderen over AgnesStaete zeggen

"Altijd als we daar komen, zien we onze schoonmoeder gezellig met de andere bewoners aan de koffie of aan tafel eten. Ze heeft naar haar eigen zeggen hier erg naar haar zin. Het avondeten wordt per unit van 8 personen vers bereid door de verzorgerster. Dus geen door- en voorgekookte bejaardenmaaltijd. Wij zijn zeer tevreden met deze instelling en kunnen gerust naar huis gaan met de wetenschap dat ze daar goed wordt verzorgd en veilig is."

"De mensen worden met respect behandeld. De verzorging neemt veel tijd voor de mensen, ze lachen met de bewoners, zorgen zat ze er netjes bij zitten. Ik vind het een super huis."

"Het is hier fantastisch! Als ik zelf dementerend zou zijn zou ik hier ook willen wonen."