Autowerkplaats, servicestation en tankstation. — Herenstraat

Autobedrijf SchoonoordAutobedrijf Schoonoord, gevestigd in Voorhout(het hart van de Bollenstreek) is al sinds 1969 een servicestation met werkplaats en een benzinepomp. Samen met Total is gekozen voor de Express formule en kunnen we hogere kortingen bieden aan de pomp. Zo hebben we onze positie kunnen verstevigen als één van de goedkoopste tankstations van de streek. Wij bieden nu onbemande dienstverlening waarbij de klanten dagelijks kunnen tanken van 6:00 tot 23:00 uur. Daarnaast blijft de shop gewoon open, zij het met andere openingstijden. Voor Total uniek in Nederland, een Total Express station met shop.

Maar U kunt bij ons terecht voor

De verplichte APK van uw auto....
Afhankelijk van het voertuig, de datum dat deze voor het eerst op de weg is toegelaten, én het soort brandstof, moet dat vanaf het derde of vierde levensjaar. Na deze eerste keuring vindt de eerstvolgende keuring plaats na één of twee jaar.

Let op! De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. 

Onderhoud & Reparatie
Goed en regelmatig onderhoud is van levensbelang voor uw auto! Auto onderhoud is niet meer wat het geweest is.  De onderhoudsintervallen worden de laatste jaren steeds langer. Eén keer per 20.000 of  30.000 km in de werkplaats is eerder regel dan uitzondering. Dit is natuurlijk mooi, maar niet als u maar weinig kilometers rijdt. Wij adviseren uw auto altijd één keer per jaar te laten controleren. Dit kan in combinatie met een kleine of grote onderhoudsbeurt, maar dat is niet noodzakelijk. Bij een jaarlijkse onderhoudscontrole checken wij alle vloeistofniveaus, de bandenspanning, de verlichting, ruitenwissers, accu, remmen, uitlaat en dergelijke. Zo kunt u met een gerust hart rijden, zonder dat uw auto u in de steek laat!
Storingsdiagnose
Moderne auto’s zijn uitgerust met erg veel elektronische systemen. Deze systemen beschikken stuk voor stuk over een diagnosefunctie. Dat houdt in dat wanneer zich een storing voordoet in zo’n systeem, dit kenbaar gemaakt wordt aan de bestuurder door middel van een controlelampje, melding op een display en/of een geluidssignaal. In zo’n geval kunt u natuurlijk bij ons terecht voor een storingsdiagnose.

Nieuwe autobanden nodig
Bent u op zoek naar nieuwe autobanden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw Zomer-, winter- of all-seasonbanden in alle maten…

Hoe gebruikt u de airconditioning?
Verreweg de meeste auto’s zijn tegenwoordig voorzien van airconditioning. Deze verhoogt niet alleen het comfort, maar draagt ook bij aan de verkeersveiligheid. Door de airco op de juiste manier te gebruiken blijft de temperatuur aangenaam en constant, zodat u fris achter het stuur zit. Maar hoe kunt u uw airconditioning nu het beste gebruiken?

Zomer of winter; wij bieden Airco service en Airco reiniging ongeacht het seizoen. 

Autoverhuur 
Bent u op zoek naar een huurauto voor tijdelijk gebruik? Moet u meerdere personen vervoeren, of misschien wel een lading die niet in uw eigen auto past. Of wellicht gaat u of iemand in de familie verhuizen. Geen nood: wij zorgen dat u beschikt over de juiste auto! Wij werken daarvoor samen met Inqar HuurMij

HuurMij verhuurt niet alleen de nieuwste auto’s en bestelwagens, zij voorziet u ook (i.c.m. een huurauto) van:

  • Auto’s met trekhaak
  • Ski / bagageboxen
  • Sneeuwkettingen
  • Verhuisdozen
  • Steekwagens
  • Navigatiesystemen
  • Winterbanden

 

 

Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor Autobedrijf Schoonoord:


Er zijn nog geen reacties achtergelaten.