Centrale verwarming, Airconditioning, Klimaattechniek, Zonne-energie, Loodgieters- Dak- Lood- en zinkwerk. — Nijverheidsweg

Bernard Schulte Technisch Installatiebedrijf


Al meer dan 100 jaar behaaglijk en vertrouwd

Een koel huis in de zomer en een warm huis in de winter. Dat is toch wat we allemaal willen? Technisch Installatiebedrijf Bernard Schulte Voorhout zorgt ervoor. En dat al meer dan 100 jaar! 

Bernard Schulte ontwerpt, installeert en onderhoudt technische installaties, centrale verwarming, airconditioning, mechanische ventilatie en klimaatbehandelingsystemen in de industrie, agrarische sector, utiliteits- en woningbouw (nieuwbouw en verbouw). Projecten waarin bijzondere vakbekwaamheid vereist is (o.a. restauraties, bijzondere projecten, maatwerk) zijn onze specialiteit. Wij houden van innovatie. De werkterreinen waarop Bernard Schulte actief is, zijn namelijk uitermate geschikt voor vernieuwing waardoor u altijd verzekerd bent van de meest moderne technieken en apparatuur. Met oog voor duurzaamheid én voor uw portemonnee uiteraard.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Centrale verwarming
  • Zonnepanelen
  • Airconditioning
  • Mechanische ventilatie
  • Loodgieterswerk
  • Dakwerk
  • Lood- en zinkwerk
  • Designradiatoren
  • Warmtepompen

 In onze showroom laten we u graag kennismaken met alle mogelijkheden op verwarmings- en installatiegebied. Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek. Wij nemen graag uitgebreid de tijd om u zo goed mogelijk te adviseren en de techniek toe te spitsen op uw situatie.

Onze dienstverlening houdt niet op met het plaatsen van de installatie. Niets is zo vervelend als opstaan met een koude douche (althans voor de meesten van ons) of de verwarming die het niet doet op een koude dag. Veel problemen worden voorkomen door goed en regelmatig onderhoud. En mocht er toch een keer een storing zijn, dan hebben wij een 24-uurs-servicedienst om het probleem snel te verhelpen.

Technisch Installatiebedrijf Bernard Schulte Voorhout heeft alles in huis wat u nodig heeft, dat is wel zo makkelijk!

 

 


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor Bernard Schulte Technisch Installatiebedrijf :


Er zijn nog geen reacties achtergelaten.