Met zonnig terras en velen speciaalbieren. — Oude Haven

Café De Twee Wezen
10


Café de 2 Wezen in Sassenheim is sinds 1981 het gezelligste café van de Bollenstreek. De plaats voor een pilsje of een speciaalbier in ongedwongen sfeer, maar ook voor een goede kop koffie of een potje darts.
In de zomer kun je plaatsnemen op ons ruime zonnige terras aan de Oude Haven!

Speciaal Bieren
Wij hebben 6 Bieren van de Tap, waarvan er 5 een wisseltap zijn. Verder schenken we afwisselend meer dan 50 bieren op fles. De Bieren worden met veel aandacht en zorg voor je geserveerd. 

Muziek
In het winterseizoen, van oktober tot april, speelt er elke twee weken een andere live-band op zondag middag. Dit optreden start rond 16.30 uur en de toegang is gratis. Kijk op onze facebookpagina voor actuele band informatie.

Evenementen
Havenfestival: Café de Twee Wezen is mede organisator van het Havenfestival. Dit gratis toegankelijke muziekfestival vindt plaats op Koningsdag. Meerdere bands spelen de sterren van de hemel, waarbij bijzonder aandacht is voor lokaal en regionaal talent, waarbij ook nationale trots niet ontbreekt.

Beachvolleybal: op de eerste of tweede  zondag van augustus wordt het terrassenplein omgetoverd tot één grote zandbak. Diverse teams strijden dan tegen elkaar in een beachvolleybal competitie.

Biermarkt: op de laatste zondag van augustus organiseren Café de 2 Wezen en Eetcafé de Voogd een groots openlucht speciaalbier evenement ‘de Biermarkt’. Al meer dan 28 jaar staan er 60 taps opgesteld,  waarachter vrijwilligers de glazen van de bezoekers vullen met de diverse bieren. Toegang vanaf 18 jaar, legitimatie verplicht! Baby's en kleine kinderen in kinderwagens en/of draagzakken (hoe lief ze - thuis - ook zijn...) worden niet toegelaten.  Nieuwsgierig naar welke bieren er zoal geschonken worden: download de Biermarkt-app iOS of Android

KroegQuiz: Van januari tot en met maart vindt op 12 maandagavonden de KroegQuiz plaats in Café de 2 Wezen. In 8 rondes van 10 vragen proberen de teams zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Ieder team bestaat uit minimaal 4 personen. Interesse? Stuur een mail naar info@cafede2wezen.nl

Op vrijdag en zaterdag sluit de deur om 01.00 uur; maar je kunt nog een drankje drinken tot de bar sluit.

 


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor Café De Twee Wezen:


Er zijn nog geen reacties achtergelaten.