Een nieuwe optiek formule in de Bollenstreek — Herenstraat

de BrilstoreBij de Brilstore staat de klant centraal, 'Uw zicht is onze zorg'. Als zelfstandige opticien met vestigingen in Sassenheim (Hoofdstraat) en Voorhout (Herenstraat) en een breed assortiment aan monturen (brillen en zonnebrillen) en contactlenzen slaagt u altijd bij ons. Wij hebben producten in alle prijsklassen.

Wij verkopen zachte, harde, multifocale en nachtlezen. Ook bij het passen van lenzen gaan wij voor een advies op maat. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Wij staan voor 100% achter de kwaliteit van onze producten, u kunt daarnaast ook rekenen op service en garantie. Bij de Brilstore werken vakmensen. Omdat een bril steeds meer een modeartikel wordt hebben wij ook een styliste in huis. U krijgt persoonlijke aandacht naast een goed advies.

Het hele jaar door vindt u bij ons de grootse collectie zonnebrillen uit de regio. Wij leveren ook zonnebrillen op sterkte.

Wij verkopen ook exclusieve artikelen zoals zwem- en duikbrillen, veiligheidsbrillen, sport- en duikbrillen, vergrootglazen en loepen.

Speciaal voor kinderen hebben wij de grootste collectie kinderbrillen uit de regio. U profiteert dan van de voordelen van het Juniorenplan.

Loop eens binnen, wij helpen u graag.


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor de Brilstore :