Bedrijfskleding van de hoogste kwaliteit. — Madame Curiestraat

Company2Wear


Contact

Madame Curiestraat 12 , 2171 TW, Sassenheim


Welkom bij Company2Wear
Company2Wear is uw professionele partner voor bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en promotiekleding. Wij leveren bedrijfskleding voor uiteenlopende branches zoals: Bouw, Horeca, Zorg, Beveiliging, Logistiek, Zakelijk, Agrarisch, Industrie, Automotive, Evenementen en sport.

In een markt waar een zeer breed assortiment aangeboden wordt verdienen onze klanten een eerlijk advies over de mogelijkheden. Wij hebben ervoor gekozen om een eigen website samen te stellen van topmerken die zich onderscheiden door hun functionaliteit, hoogwaardige kwaliteit en een aantrekkelijke prijs.

Company2Wear onderscheid zich door:
- een uitstekende dienstverlening;
- een eigen productieruimte voor vermaken, borduren en bedrukken;
- 1 representatieve showroom van 400m²;
- passervice voor uw medewerkers;
- en een goede voorraad. 
Deze punten zorgen voor snelheid, transparantie en korte lijnen binnen onze organisatie. Onze aanpak is voor veel bedrijven een verademing. Company2Wear ontzorgt!

In ons fraaie bedrijfspand aan de Madame Curiestraat 12  te Sassenheim zullen wij ons de komende jaren blijven ontwikkelen met nieuwe producten en diensten die bij de hedendaagse wensen van onze klanten passen.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw bedrijf of heeft u verdere vragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen via info@company2wear.nl of via 0252 – 223 220.