De zakelijke als particuliere consument is welkom bij ons. — Adelborst van Leeuwenlaan

De LampenkappenmakersOns familiebedrijf is al meer dan 70 jaar bezig met lampenkappen voor zowel de zakelijke als particuliere consument. Voor ons is een lampenkap meer dan alleen maar een stukje stof dat een lichtbron afschermt. Voor ons is een lampenkap een persoonlijke beleving, een gebruiksartikel dat geheel op maat en geheel gepersonaliseerd op de juiste plek in het lichtplan bij je thuis, op kantoor of in jouw bedrijf geplaatst kan worden.

Lampenkappenatelier
Een klein kapje voor een particulier, een kap van 300cm of voor een locatie met meerdere lampen, géén probleem! In ons atelier in Sassenheim maken wij honderden verschillende lampenkappen. Van klassieke, ouderwetse tot moderne modellen; aan u de keuze. 

Unieke lampenkap
Elke lampenkap die wij verkopen wordt door onszelf op maat gemaakt. Wij zijn geen doorverkopers of agenten. De lijnen zijn dus kort , hierdoor garanderen wij de kwaliteit van elke lampenkap volledig. Een lampenkap, zoals wij ze maken, is opgebouwd uit verschillende onderdelen

Een lampenkap voor een project, wij regelen het van A tot Z
Bij het vernieuwen van de verlichting voor je kantoor of bedrijf kunnen wij adviseren in het lichtplan. Of het nu gaat om een enkele lamp of grote aantallen, met onze kennis en ervaring helpen wij je graag met het zoeken naar de juiste verlichting. Denk je een onmogelijke opdracht te hebben? Neem contact met ons op, wij zijn altijd in voor iets nieuws.

Ons assortiment bestaat uit o.a.:

Verkoop van lampenkappen
Wij hebben een aantal verkooppunten voor onze lampenkappen. Je kunt ook terecht in onze webwinkel. Vind je het prettiger om langs te komen, dat kan. Neem even contact met ons op voor een afspraak.

 

Onze lampenkappen zijn een geheel Nederlands product, worden ambachtelijk gemaakt,
met gevoel voor traditie en met de modernste technieken.

 


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor De Lampenkappenmakers:


Er zijn nog geen reacties achtergelaten.