Heerlijke dranken en liefdevolle gerechten. — Hoofdstraat

Eetcafé De VoogdAan het einde van de winkelstraat in het centrum van Sassenheim vindt je, aan het horecaplein De Oude Haven, Eetcafé de Voogd. Het sfeervolle restaurant geeft een mooi inkijkje van de Bollenstreek. De unieke historische foto’s geven de lokale omgeving metersgroot weer. 

Eetcafé-restaurant De Voogd zorgt voor lekker en gezellig eten en werkt het liefst met eerlijke producten van de Nederlandse bodem aangepast aan het seizoen. 6 Dagen per week ben je hier welkom voor een kop koffie met lekkers, een smakelijke lunch, een uitgebreid diner of een speciaal biertje of wijntje zomers op het terras.

Speciaal bieren
Met een fraai bierassortiment, aangevoerd door het huispils van de Limburgse Gulpener-brouwerij kunnen bierliefhebbers  hun hart ophalen. Neem gerust een kijkje in onze bierkaart.

Happen en trappen
Mooie fietsroutes door het Zuid Hollandse landschap en heerlijk eten bij Eetcafe de Voogd. Een dag fietsen door de Bollenstreek en heerlijk eten bij de deelnemende horecagelegenheden. De 45 km lange fietsroute gaat ook door Sassenheim, afgekort door de lokale inwoners als Sassem.  Bij Eetcafé de Voogd ben je aan het juiste adres voor een heerlijke maaltijd.

Evenementen
Regelmatig organiseren wij bierproeverijen, maar ook zomer-bbq-avonden of gin-tonic-nights. Op het horecaplein zijn er jaarlijkse tal van evenementen, zoals; het Havenfestival, Beachvolleybaltoernooi maar ook de biermarkt, op de laatste zondag van augustus.

Feesten en partijen
Niet alleen voor een gezellig diner, maar ook voor feesten en partijen. Voor Jubilea, bruiloften, verjaardagen, examenfeesten etc tot wel 100 man zijn vele mogelijkheden.

 

Al 2 jaar staan we in de Café Top 100, en dat is niet voor niets. Want wat is er leuker om samen met vrienden en familie te genieten van heerlijk eten, mooie bieren proeven en bediening die je met open armen ontvangt.

 


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor Eetcafé De Voogd:


Er zijn nog geen reacties achtergelaten.