First-Response is de totaalaanbieder voor al uw BHV trainings- & preventiebehoeftes . — Warmonderweg

First-ResponseDe instructeurs van First-Response zijn ervaren en gekwalificeerde docenten die ook voor de professionele hulpdiensten werken of gewerkt hebben. Wil je nu al weten wie er bij jou training kan komen geven? Leer ons hier dan alvast kennen!

In 2010 begon Ronald met First-Response met het geven van diverse BHV-trainingen. Trainingen die op een leuke wijze gegeven worden, waarin je veel doet en leert, bij jou op locatie, om je klaar te stomen voor een noodsituatie. Al snel heeft Michael zich bij First-Response gevoegd om de preventie kant ook te ondervangen, het plaatsen en onderhouden van blusmaterialen. Niet lang daarna kwam ook Luke bij First-Response om Ronald en Michael te ondersteunen en zich te richten op noodverlichting. Samen zorgen wij er voor dat je kennis opdoet en hulp kan verlenen in noodsituaties tot de professionele hulpdiensten het van je over nemen.


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor First-Response:


Er zijn nog geen reacties achtergelaten.