Horeca met een glimlach — Bezoekadres Vennestraat

Groothandel Schrijer HorecaGroothandel Schrijer Horeca is dé totaalleverancier van wijn, bier, frisdranken en sterke drank in de Duin- en Bollenstreek, Noord-Holland en Zuid-Holland. Wij hebben een grote voorraad van de landelijk en internationaal bekende merken. Wijnspeciaalzaken, restaurants, cafés, brasseries en lunchrooms weten Groothandel Schrijer Horeca al te vinden. En dat is niet zo gek, want wij kunnen door onze lage overheadkosten de producten 24/7 voor een zéér aantrekkelijke prijs aanbieden. ,,Als je ons ’s middags belt, staat je bestelling ’s avonds op de locatie in de hele regio. 

Frisdranken: Schrijer Horeca verzorgt en levert alle merken frisdranken, geheel naar de wens van de afnemer. Niet alleen voor klein-, middel- en grootbedrijven, maar ook particulieren.

Bier: Nooit meer loop je het risico, dat het bier op is, voordat het feest voorbij is. Alle merken bier, waaronder het eigen huismerk De Dwarsdrijver, kunnen geleverd worden, terwijl het feest volop aan de gang is. Voor zowel MKB-bedrijven als particulieren.  De “I Take Beer mobiele biertap” maakt het feest compleet!

Sterke drank: Schrijer Horeca verzorgt en levert alle merken sterke drank, geheel naar de wens van de afnemer. Niet alleen voor klein-, middel- en grootbedrijven, maar ook particulieren.

Wijn: Je kunt kiezen uit een assortiment van 4.000 wijnen. Dan gaat het om allesbehalve standaard wijnen; of het nu witte wijn, rosé of rode wijn is. Wij hebben hiervoor een samenwerking met Frost Trading  Exclusieve Wijnen

Elke dag is het mogelijk voor bedrijven om bij ons de leveringen zelf te komen afhalen. Op deze manier wordt het distributieproces zo min mogelijk belast en dat leidt weer tot lagere prijzen. Wie de producten zelf ophaalt, krijgt hiervoor een extra korting. De hoogte van deze korting hangt af van de bestelling.

Groothandel Schrijer Horeca importeert en exporteert dranken ook van en naar Thailand, Spanje, Amerika, Engeland, Duitsland.

Catering: Het Cateringbedrijf Schrijer Food- en Facility’s maakt uw gelegenheid onvergetelijk. Of het nu gaat om een groot of klein buffet, luxe lunch tijdens uw pauze, een opening van een bedrijf, receptie, bruiloft of complete barbecue. Wij denken graag met u mee!


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor Groothandel Schrijer Horeca:


Er zijn nog geen reacties achtergelaten.