Alles voor vissen en hengelsport. — Hoofdstraat

Holtman's Hengelsportspeciaalzaak
6.5Roy Holtman (28) en zijn Hengelsportspeciaalzaak.

Al kleine jongen was ik al te vinden in de dierenspeciaalzaak Holtman’s van mijn ouders in Sassenheim. Hier is mijn liefde voor de hengelsport begonnen. Zelf ben ik een fanatiek sport visser waaronder karper vissen en winkelpicker.

In augustus 2017 heb ik de stap genomen om tegenover de winkel van mijn ouders een eigen hengelsportspeciaalzaak te beginnen. De dichtstbijzijnde speciaalzaken bevinden zich in Leiden, Katwijk en Bennebroek.  In mijn winkel vinden de liefhebbers een groot assortiment aan sportvisartikelen. Hengels, dobbers en pluggen, maar ook droogvoer en levend aas. Voor ieder wat wils! Ik wil graag mijn kennis en ervaring delen met andere sport- en recreatie vissers. Bij mij vinden ze het stukje beleving in deze oer oude Hollandse hobby.

Mijn doel is om een naam op te bouwen in de regio. In de 150m2 viswalhalla vinden sport- en recreatie visser, jong en oud, wat ze nodig hebben om hun hobby uit te oefenen.

Kom eens langs en kijk je ogen uit, er is altijd een kop koffie en goed advies!


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor Holtman's Hengelsportspeciaalzaak:


Hoi kwam in het verleden vaak bij u vader in de winkel ben recreant in Warmond en vond zijnmanier omgang cliƫnt uiterst respect vol zal a.s maandag uw winkel bezoeken voor wat aankopen dus tot ziens.
Met een vriendelijke groet Jan van Vugt