Gespecialiseerd in het vervoer van bloembollen, bloemen en planten, plaatselijke verhuizingen en keukentransport. — Jagtlustkade

J. Nicola & Zn. B.V.Onze vaste klantenkring is het bewijs van onze kwaliteit

"Mijn overgrootvader Jan heeft ons familiebedrijf in 1894 opgericht. Met paard en wagen vervoerde hij bloembollen. Nu, ruim honderd jaar later, is het vervoeren van sierteelt nog steeds onze specialiteit, al zijn we er wel dingen naast gaan doen, zoals plaatselijke verhuizingen en keukentransport. We hebben er bewust voor gekozen klein te blijven; we rijden rond met zeven vrachtwagencombinaties. Dat we klein zijn, betekent echter niet dat we minder professioneel zijn dan grote bedrijven. We zijn in het bezit van drie belangrijke kwaliteitscertificaten en beschikken over goed opgeleid, vakbekwaam personeel. We hebben trouwe klantenkring en daar zijn we trots op."

 

1894: Transportbedrijf J. Nicola & Zn. bv wordt opgericht door Jan Nicola. 

1978: Het bedrijf wordt voortgezet door de 4e generatie onder leiding van Piet Nicola en wordt aangesteld als collectief sierteelt vervoerder vanuit de Bollenstreek naar de bloemenveilingen Flora Holland.

2012: Piet's dochter Rosalie Nicola komt werken bij het bedrijf.
Rosalie doet de administratie maar rijdt ook op een van de vrachtwagens als het druk is.

2016: Er is flink geïnvesteerd in nieuwe vrachtwagens zodat het wagenpark voldoet aan de nieuwste milieu eisen. Ook zijn alle kwaliteit en milieu keurmerken weer opnieuw behaald om zo met haar klanten Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen (MVO).


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor J. Nicola & Zn. B.V.: