Dameskledingzaak met o.a. Vila, Le Pep en My Jewellery. — Hoofdstraat

Jo!WomanJo!Woman is een kledingzaak waar je met een glimlach ontvangen wordt.  Met veel plezier verkopen we al meer dan 17 jaar de leukste trendy kleding voor dames.

Door de ruime opzet van de winkel komen alle merken volledig tot hun recht en worden er brede collecties gepresenteerd. Daarbij staan “service” en een “juist advies” bij ons hoog in het vaandel.

We verkopen kleding van onder andere de merken: Tramontana, Saint Tropez, Only, Vila, LTB, Street One, Le Pep, Ragwear,  Angels, Legend bags&belts, MY Jewellery, By San Sieraden, IKKI, By Shir.

Bij ons vind je een mooie mix van damesmode  en  trendy accessoires om jouw outfit compleet te maken. Voor jezelf, maar ook om, als cadeau, weg te geven. Kun je niet kiezen, dan is onze cadeaubon een leuke verassing!

Jo!Woman organiseert regelmatig events/modeshows om haar klanten de nieuwste kleding te tonen.  Hou jezelf op de hoogte via Facebook en instagram.

Kom gerust eens langs in onze winkel in Sassenheim voor persoonlijk advies!


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor Jo!Woman:


Er zijn nog geen reacties achtergelaten.