Sieraden en horloges. — Hortuslaan

Juwelier WagenmakersJuwelier Wagenmakers is een gevestigde naam in onze mooie Bollenstreek. Ons jonge bedrijf met een rijke historie ontwikkelt zich in de regio als een klantvriendelijk en verrassend bedrijf. Met een leuke collectie sieraden en horloges proberen wij de modebewuste klant van vandaag aan ons te binden, waarbij de verkrijgbaarheid centraal staat. Natuurlijk naast de mode artikelen hebben we in onze collectie meer dan genoeg ruimte voor ook de traditionele artikelen. Zo is er voor een ieder wat wils.

Naast de basis artikelen, horloges en sieraden van zilver, goud, staal en titanium, hebben wij ook een ruime sortering aan relatie ringen. Wij nodigen u van harte uit in onze winkel in Sassenheim om onze uitgebreide collectie te kunnen laten zien. Daar kunnen wij u dan, onder het genot van een kop koffie, prima voorlichten.

 


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor Juwelier Wagenmakers:


Er zijn nog geen reacties achtergelaten.