Wijnen & Relatiegeschenken. — Hoofdstraat

Langeveld


Kwaliteitswijnen voor ieder budget en elke gelegenheid

Wijnen

Wijnen uit werkelijk alle delen van de wereld, dat is het bijzondere aan Langeveld Wijnen en Relatiegeschenken. Ons brede wijnassortiment bestaat stuk voor stuk uit kwaliteitswijnen - voor iedere gelegenheid en passend bij ieder budget. Wij delen graag onze kennis zodat je altijd de juiste wijn of wijn– en spijs combinatie vindt. 

Relatiegeschenken

Liever geen standaard relatiegeschenk? Stel bij ons zelf een persoonlijk pakket samen. En als je niet kan kiezen, geven we graag advies om zo samen een mooie pakket samen te stellen. Naast wijnen hebben wij ook mooie cadeau artikelen die passen bij een relatiegeschenk of voor een andere gelegenheid. 

Proeverij en workshop

We organiseren ook regelmatig een wijnproeverij; bij ons in de winkel of op locatie. Liever thuis op de bank proeven? Dan komen we bij jou langs. 

Daarnaast geven wij ook wijnworkshops om meer over de wijnen te weten te komen. Wij geven onze passie voor het druivensap graag aan jou door, dan kan jij tijdens het volgende diner indruk maken met je wijnkennis. 

Loop eens binnen met jouw persoonlijke verhaal zoeken wij samen de juiste wijn uit.

Koos en Chantal Langeveld


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor Langeveld:


Er zijn nog geen reacties achtergelaten.