Klassiek & vertrouwde fastfoodketen. — Stationslaan

McDonald'sMcDonald’s Sassenheim is een ruim opgezet Restaurant met 180 zitplaatsen binnen en een groot, zonnig terras met meer dan 90 zitplaatsen. Veder beschikt het terras over een KidsGym waar kinderen lekker kunnen spelen. Ook heeft het Restaurant een dubbele drivelane. 

Binnen zijn er maar liefst zes Easy Order Kiosken te vinden, waar gasten zelf hun bestelling op kunnen plaatsen. Daarnaast biedt het Restaurant table service aan. Hierdoor hoeven gasten niet meer in de rij te wachten op hun bestelling, maar kunnen zij alvast plaats nemen aan een tafel. Het Restaurant biedt ook glutenvrije burgers aan. 

Ook het vieren van een feestje kan bij McDonald’s Sassenheim. Naast het eigen VIP Feestje, zoekt het Restaurant ook de samenwerking op met lokale partners. Zo kan er op dit moment een feestje geboekt worden i.s.m. de Boerengolf. Een feestje reserveren kan via de website. 

Volg ook de Facebookpagina en Instagram van McDonald’s Sassenheim om op de hoogte te blijven van de leukste aanbiedingen en nieuwtjes.

Facebook: McDonald’s Sassenheim

Instagram: Mcdonaldssassenheim


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor McDonald's :


Er zijn nog geen reacties achtergelaten.