Lingerie speciaalzaak. — Hoofdstraat

Melman LingerieMelman Lingerie is een speciaalzaak in lingerie, bad- en nachtmode en staat bekend om haar goede service, haar uitgebalanceerde assortiment en het vakkundige en eerlijke maatadvies. Wij zijn al meer dan 110 jaar een begrip in Sassenheim, want de geschiedenis van Melman gaat terug tot 1907.  

Bij ons vind je een groot assortiment van de betere lingeriemerken. Een mix van modellen in diverse kleuren en maten voor jong en oud, dik en dun, dus zowel voor maat 70 t/m 100 als voor cup A t/m H. Van alle merken bieden we een collectie die door ons met zorg is geselecteerd.

Wij geven je graag advies welke badmode, ondermode en shapewear jouw figuur het beste tot zijn recht laat komen. Dit geldt ook voor Sportlingerie (Comfortabel en functioneel) dit is net zo belangrijk tijdens het sporten als het juiste schoeisel.

Voel je je in de nacht lekker in sportieve nachtmode of zoekt je iets romantisch? De met zorg geselecteerde pyjama’s, nachthemden, huispakken en ochtendjassen zijn er t/m maat 50.  

Om je leven als aanstaande moeder te vergemakkelijken hebben we, voor deze mooie periode van het leven, een ruime selectie zwangerschapsbeha’s, voedingsbeha’s en babybelts.

Ieder seizoen vernieuwen wij het aanbod, zodat je altijd maximale keuze hebt uit de nieuwste collecties. Vernieuwing is belangrijk voor ons. We blijven dan ook continu zoeken naar nieuwe merken, die onze collecties aanvullen en versterken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

 


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor Melman Lingerie:


Er zijn nog geen reacties achtergelaten.