Toneel voor volwassenen & jeugd, voorstellingen, poppenkast en Sint bezoeken. — J.P. Gouverneurlaan

Toneelvereniging PankrasAlgemene Toneel Vereniging Pankras is een actieve vereniging waarbij vriendschap hoog in het vaandel staat. Onderling wordt gekscherend vaak gesproken over de Pankras-familie; Je moet je er in elk geval ‘thuis’ voelen.

Er worden elk seizoen minimaal twee avondvullende stukken gespeeld, één familievoorstelling en één uitvoering , vaak bestaande uit 2 toneelstukken, door onze jeugdgroep. Eigenlijk is er dus nooit een moment dat men niet met toneel bezig is.

Verder verhuren we ook kleding, grimeren we op locatie, spelen we poppenkastvoorstellingen en assisteren we Sinterklaas tijdens de drukke periode in november en december.
Voor diegenen die niet op de planken willen of durven is er ook genoeg te doen, want er worden ook decors gebouwd, gesouffleerd, geregisseerd, gegrimeerd, gefotografeerd etc.

Elke maandag wordt er gerepeteerd door de volwassen groep van 20.00 tot 22.30 uur. De jeugdgroep repeteert op woensdag van 18.45 uur tot 21.15 uur. Onze repetitieruimten bevinden zich in Sociaal-Cultureel Centrum ’t Onderdak in Sassenheim aan de J.P. Gouverneurlaan 40E.

www.pankras.nl

Pankras is bereikbaar via info@pankras.nl of via 06-37 452 598.

 


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor Toneelvereniging Pankras:


Er zijn nog geen reacties achtergelaten.