Al uw dagelijkse boodschappen. — Herenstraat

Supermarkt PLUS van Dijk VoorhoutBij Plus van Dijk kunt u 7 dagen in de week (online) terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. In onze winkel kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan verse vis, vlees, zuivel, ambachtelijke brood, drogisterijproducten en uitgebreid wijnassortiment. Deze producten zijn met de grootste zorg voor u samengesteld en van uitstekende kwaliteit. En dat alles tegen een goede prijs.
Onze winkel ligt  aan de Herenstraat en uw auto kunt u gratis parkeren in onze parkeergarage (100 parkeerplekken).

Scannen

U heeft ook de mogelijkheid om uw boodschappen zelf te scannen. Nog voordat u bij de kassa bent, is alles al ingepakt. Een registratie of klantenpas is hiervoor niet nodig.

Duurzaam

De slogan 'Goed eten, daar houden we van' kenmerkt zich in verse en smaakvolle producten met een duidelijke afkomst. De collectie biologische (Fairtrade), glutenvrije, lactosevrije en suikervrije producten zijn ruim vertegenwoordigd in onze supermarkt. In ons assortiment zijn ook veel regionale producten te vinden. Van boerenroomboter uit Warmond en diverse 100% biologische producten van De Olmenhorst uit Lisserbroek. Brood en banket van Echte Bakker Ammerlaan uit Sassenheim maakt het aanbod compleet.

Bezorgservice

Geen tijd of zin om zelf boodschappen te doen? Bestel uw boodschappen eenvoudig online en laat ze bezorgen wanneer het u uitkomt. Ook bieden wij een 2-uur service, dus bent u iets vergeten of blijft iedereen toch ineens eten? Bestel alles wat u nodig heeft online en kies voor PLUS Express. Dat is wel zo gemakkelijk!

Ons deskundige en vriendelijke personeel heet u van harte welkom en helpt u graag bij het doen van uw dagelijkse boodschappen.


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor Supermarkt PLUS van Dijk Voorhout:


Er zijn nog geen reacties achtergelaten.