Kinderopvang van 0-12 jaar. — Mozartlaan

Smallsteps Speelbrug


Kinderdagverblijven 0-4 jaar

Kindercentrum de Speelbrug biedt een veilige en bovenal warme plek waar uw kind zich optimaal kan ontwikkelen. Met de flexibiliteit en vele extra services kan u als ouder op een comfortabele manier werk en zorg combineren. Onze kinderdagverblijven bevinden zich op drie locaties binnen Voorhout. Hierdoor is er altijd eentje bij u in de buurt!

Onze kinderdagverblijven stralen rust uit en bieden allerlei materiaal aan om de kinderen uit te dagen op ontdekking te gaan.
Kleinschalige babygroepen, uitdagende buitenspeelplaatsen, enthousiast en professioneel personeel, het VVE programma “Peuterpraat” en de warme maaltijd zijn onze peilers.

Ouder App
Daarnaast bieden wij alle ouders een gratis Speelbrug App aan, waarin de ouder de opvang 24/7 kan regelen en volgen. Een extra dag aanvragen of melden dat uw kind ziek is? Het gaat eenvoudig via de ouder App. Het persoonlijke dagboek van uw kind met foto’s en verhalen maakt de App tot een digitaal naslagwerk voor nu en later. Een volledig pakket met de beste zorg voor uw kind!

Onze service ziet u ook terug in gerichte opvang.
Onze babygroepen ‘De SnoezelKameraadjes’ en ‘De KoekelPiraatjes’ aan de Mozartlaan bieden een veilige omgeving voor alle kinderen van 0 – 12 maanden. Met een kleine groepsbezetting bieden wij hier de allerjongsten rust en regelmaat. Door de kleinschaligheid wordt de overgang van thuis naar kinderdagverblijf een stapje kleiner gemaakt, en dat zien wij terug in vrolijke en tevreden baby’s die ons overladen met prachtige glimlachen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze kinderdagverblijven?
U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een afspraak maken via onze website www.despeelbrug.nl of contact met ons opnemen via 0252-533943.