Arabische Supermarkt — Teijlingerlaan

Supermarkt de Oude HavenWelkom bij Supermarkt De Oude Haven. Een plek waar verschillende culturen en keukens elkaar ontmoeten en iedereen uit onze samenleving van harte welkom is. U vindt bij ons een ruim aanbod van verschillende internationale producten en ingrediënten. Ons assortiment bestaat onder andere uit vlees & vis, groente & fruit, brood, zuivel, noten, olijven, kruiden en verschillende delicatessen. Bovendien garanderen wij dat de producten vers en 100% halal zijn. Kijk gerust even op onze website voor meer informatie en heerlijke recepten.

Bent u opzoek naar een specifiek product dat nog niet in ons assortiment is opgenomen? Dan horen wij het graag. Zo kunnen wij ons uiterste best doen om aan uw wensen te voldoen.

Graag verwelkomen wij u in onze winkel om kennis te maken met ons uitgebreide assortiment. Ontdek, proef en geniet van vers fruit tot bijzondere olijven en van verrukkelijk lamsvlees tot heerlijke kippetjes.


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor Supermarkt de Oude Haven:


Er zijn nog geen reacties achtergelaten.