Cabaret, muziek en (kinder)theater. — Herenweg

Theater Het TrefpuntTheater het Trefpunt in Warmond is een kleinschalig, intiem en toegankelijk theater met een gevarieerde programmering voor jong en oud. In een ontspannen sfeer kan je kennis maken met verrassende optredens, nieuwe talenten ontdekken en genieten van gerenommeerde voorstellingen die in de grote theaters niet misstaan.

“voor verrassende ontmoetingen”

Naar het theater gaan is een beleving en dat beleven wordt nog versterkt door het intieme karakter van onze theaterzaal; u bent één met de voorstelling en met de artiest(en). Een prettige omgeving voor verrassende ontmoetingen en bijzondere ervaringen. Voor een gevarieerd cultureel programma hoef je niet naar de stad, maar kun je op een goed bereikbare locatie terecht. Theater het Trefpunt is met het openbaar vervoer prima bereikbaar en voor wie beschikt over een auto, is er ruime parkeergelegenheid vlak achter het gebouw van Cultureel Centrum het Trefpunt.

Met de auto
Navigeer naar Laan van Oostergeest of de Bisschopslaan en parkeer achter het gebouw van het Trefpunt. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het parkeerterrein en in de directe omgeving.

Met het openbaar vervoer
Theater het Trefpunt ligt bij bushalte De Baan aan de Herenweg in Warmond. Arriva Buslijn 50. Voor actuele reisinformatie kijk op 9292

Voor reserveringen en (informatie)voorstellingen: 06-53185474


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor Theater Het Trefpunt:


Er zijn nog geen reacties achtergelaten.