Tegels, natuursteen en laminaat. — Hoofdstraat

TNL 

TNL:  DE KRACHT VAN PERSOONLIJKE AANDACHT

 Voor een groot aanbod aan vloeren in tegels, natuursteen en laminaat én beslist voor sanitair is TNL hét juiste adres. Persoonlijke aandacht, flexibiliteit, de mogelijkheid van one stop-shopping en natuurlijk het uiterst gevarieerde assortiment zijn de belangrijkste pijlers waarmee TNL het onderscheid maakt. “Topkwaliteit voor een goede, eerlijke prijs”, meent eigenaar Ruud Berg.

“Nog steeds doen vloeren van PVC het goed”, vertelt Ruud. “Vooral bij bestaande bouw kiezen mensen vaak voor deze variant. Ligt er een stenen vloer die niet mooi of naar wens is, dan is PVC daar gemakkelijk overheen te leggen. Het materiaal is honderd procent waterbestendig, onderhoud- en milieuvriendelijk, duurzaam en zelfs fluisterstil”, weet Ruud uit jarenlange ervaring. Zelfs het realistische laminaat en de PVC- designs van Parador vallen tevredenstellend in de smaak. Opvallend in het eersteklas tegelassortiment zijn de enorme maten. “Tegels van 1.20 bij 1.20 of van 1.80 meter lang zijn niet uitzonderlijk. Het moet groot, groter, grootst. TNL springt daar op in.” Volgens Ruud is de handel via  webshop niet weg te denken maar blijft de showroom beslist belangrijk. “Mensen willen proberen, voelen, zien en vooral advies.. Daar ben ik flexibel in: een ‘showroomafspraak’ in de avond is geen enkel probleem. Daarnaast transporteert TNL zelf. Niet alleen elk tijdstip is mogelijk maar mensen zien ook steeds hetzelfde gezicht. Dat wordt op prijs gesteld.” Sinds anderhalf jaar is TNL ook dealer van Sens’eau Badmeubelen, die een heel strak en eigentijds assortiment sanitair biedt. “Bij TNL is de klant architect van zijn eigen sanitaire ruimte. Mensen die TNL binnenstappen behoren voor een mooie prijs een kwalitatief goede badkamer te kunnen kopen. Dankzij een geavanceerd computerprogramma is direct invloed op het ontwerp mogelijk. Desnoods bekijk ik bij mensen thuis de haalbaarheid van de ideeën. Bij TNL is het gehele pakket te regelen.”

TNL Sassenheim, Hoofdstraat 158, 2171 BL Sassenheim, 0252-702337,

www.tnlsassenheim.nl  / info@tnlsassenheim.nl

 


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor TNL:


Er zijn nog geen reacties achtergelaten.