Vakgarage, Suzuki dealer en glasgarage. — Industriekade

Auto BakkerAuto Bakker is al 37 jaar uw adres voor mobiliteit.

Showroom
Als Suzuki-dealer voor Teylingen en omgeving vindt u alle modellen van Suzuki in onze showroom. Daarnaast hebben wij vaak ook aanbiedingen van andere nieuwe auto’s. Welk model past bij u? 

Occasions
Van het kleine budget tot grotere en nieuwere auto’s. Wij hebben een grote keuze uit verschillende occasions.  Ons online-aanbod is altijd up-to-date.

Een proefrit maken is altijd mogelijk; belt u wel even vooraf ?

Betaalbaar onderhoud
Op het gebied van onderhoud kunt u bij ons met nagenoeg alle auto’s terecht. Onze werkplaats is uitgerust met diagnoseapparatuur voor de meeste merken. Tijdens het onderhoud, APK of reparatie kunt u bij ons gebruik maken van een vervangende leenauto. Op de verbruikte benzine na betaald u verder helemaal niet ! Online afspraak maken

Autoruitschade
Als u een ster in uw voorraam heeft of uw ruit is stuk dan kunnen wij deze autoruitherstelwerkzaamheden oplossen via onze Glasgarage balie.  Auto Bakker is aangesloten bij Glasgarage;  de specialist in auto ruiten.  Meestal is de schade gedekt door de verzekering.

Leasen
Naast de betrouwbaarheid van Suzuki kunnen consumenten ook vertrouwen op een merk dat met ze meedenkt. Een bewijs hiervan is Suzuki Private FlexLease: een vorm van private lease die na één jaar maandelijks kosteloos opzegbaar is. Het voordeel is dat kosten zoals motorrijtuigenbelasting, verzekering, onderhoud en pechhulp in Europa inbegrepen zijn. De klant betaalt slechts de brandstof.

 


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor Auto Bakker:


Er zijn nog geen reacties achtergelaten.