Cadeauspeciaalzaak — Hoofdstraat

Van Nieuwkoop kookwinkelOverheerlijk koken bij Van Nieuwkoop Sassenheim! 

Lekker koken begint niet alleen bij goede ingrediënten. Goede materialen om mee te werken zijn net zo belangrijk. Bij Van Nieuwkoop in Sassenheim bent u hiervoor aan het juiste adres.

Dé kookwinkel van de Duin- en Bollenstreek (sinds 1921) heeft een unieke collectie van handige, nuttige en mooie producten voor in huis en in de keuken.

Op onze designafdeling kunt u alles vinden, van pannenset tot keukenmachine, van weegschaal tot trendy servies, bij ons treft zowel de hobby-kok als de professional precies wat hij/zij zoekt.

Onze speciale shop-in-shop van o.a.  Iittala, Kitchenaid, Lampe Berger, Fissler, Jura of Le Creuset bieden u een ruime collectie.

Regelmatig krijgen we nieuwe producten in ons assortiment. Wij verkopen verschillende soorten olijolie van de tap, pasta’s, pesto’s en houtgerijpte (basalmico) azijnen uit Spanje, Griekenland en Portugal. Wij laten u er graag van proeven!

Wij openen ook een nieuwe afdeling met heerlijke soorten thee.

Zit u lekker thuis in uw luie stoel kijk dan ook eens in onze webshop www.vannieuwkoop.nu

Houdt u juist van actie, kom dan eens kijken naar onze interessante kookdemonstraties op de zaterdagen of schrijft u in voor een workshop snijtechnieken onder begeleiding van een sterren kok.

Graag tot ziens in onze winkel aan de Hoofdstraat 263 te Sassenheim.

Ineke Langeveld en haar medewerkers


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor Van Nieuwkoop kookwinkel:


Er zijn nog geen reacties achtergelaten.