Ter Leede is een amateur voetbalvereniging opgericht op 30 april 1930 — Roodemolenweg

VV Ter Leede voetbal
10Ter Leede is al bijna 90 jaar de meest toonaangevende voetbalverenigingen van Sassenheim en omstreken. Zowel de vrouwen als heren senioren spelen op een hoog landelijk niveau, waarbij de Ter Leede Vrouwen de afgelopen jaren een aantal malen amateurkampioen van Nederland zijn geweest. Ook zijn er de bij zowel de Heren als Vrouwen mogelijkheden om recreatief te voetballen.
Voor degenen die het wat rustiger aan willen doen is er een eigen 7-tegen-7 competitie en in seizoen 2018-2019 wordt  gestart met Walking Football voor de nog wat ouderen.
Ook bij de jeugd is er de mogelijkheid om op zowel prestatief als recreatief niveau te spelen. Alle gemengde  standaardteams in alle leeftijdscategorieën spelen Hoofdklasse of hoger.
Met zo’n grote vrouwenafdeling is er natuurlijk ook veel aandacht voor het meidenvoetbal. Naast dat de meiden gewoon mee kunnen spelen in de gemengde teams, zijn er in alle leeftijdscategorieën teams met uitsluitend meiden.
Vanaf ongeveer 5-jarige leeftijd kunnen kinderen bij onze vereniging terecht om spelenderwijs kennis te maken met voetbal bij de Ukken en Euro-league. In het na- en voorjaar doen we dat op het veld en  in de wintermaanden verhuizen we naar de sporthal de Wasbeek. Deelname aan zowel de Ukken als Euroleague is gratis.
De trainingen bij Ter Leede staan onder leiding van gediplomeerde, veelal door ons zelf opgeleide trainers.


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor VV Ter Leede voetbal: