Het leukste plein van Sassenheim. — Voorhavenkwartier

Winkeliersvereniging VoorhavenkwartierVoorhavenkwartier; het leukste plein van Sassenheim

Je kent het wel.
Eerst naar de kapper (Romijn Kappers), lekker broodje tussendoor (Subway) en daarna nog een uurtje ontspannen (Schoonheidssalon FraNas). ’s Avonds op bezoek bij vrienden. Gezellig een bloemetje (Bloemen-atelier Capri) mee voor haar en wat lekkers (De KoffieMeulen of Mokka Sassenheim) voor hem. Tot slot shop je nog even voor een nieuwe outfit voor jezelf en de kinderen (Shoeby) en oriënteer je voor nieuwe gordijnen (Van der Meer Interieur). 

Dat kan allemaal op het Voorhavenkwartier, het gezelligste plein in Sassenheim. Allemaal lokale ondernemers van hoge kwaliteit.
Naast diverse speciaalzaken zijn de Albert Heijn, Gall & Gall en Action hier ook gevestigd. Er is ruim voldoende gratis parkeerruimte, zowel buiten als in de parkeergarage.

Het plein ligt direct aan het water, wat een eigen, unieke sfeer met zich meebrengt. Je kunt er dus niet alleen met de auto, fiets of te voet goed komen, maar ook per boot. Regelmatig organiseren de ondernemers gezamenlijke activiteiten. Deze vind je terug in de agenda op InTeylingen of op facebook.com/voorhavenkwartier en twitter: @voorhavenkwart


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor Winkeliersvereniging Voorhavenkwartier:


Er zijn nog geen reacties achtergelaten.